You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 13.08.2024

Efterårets priser - indstil din kandidat

Nu er der åbent for indstillinger til efterårets priser - kulturprisen, ildsjæleprisen og flere idrætspriser

Efteråret er prisernes tid i Jammerbugt Kommune. Der er flere af slagsen - målrettet kommunens engagerede ildsjæle og idrætsudøvere på forskellig vis, nemlig kulturprisen, ildsjæleprisen og flere idrætspriser.

Nu åbnes der for indstillingerne, som med forskellige deadlines tikker ind i løbet af efteråret og uddeles ved forskellige arrangementer.

”Med priserne ønsker vi at hylde de engagerede, dygtige og initiativrige ildsjæle, der lægger et kæmpe arbejde og sørger for, at aktiviteter og arrangementer løbende samler os om noget meningsfuldt i Jammerbugt Kommune. Vi siger det tit, men det kan ikke understreges ofte nok: De er omdrejningspunktet i kommunens vigtige foreningsliv – både kulturelt, socialt og sportsligt,” slår formand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget, Helle Bak Andreasen, fast.

Næstformand i udvalget, Kiki Bille Bach supplerer: 

”Vi er udmærket klar over, at muligheden for at modtage en pris hverken gør fra eller til, når det kommer til den enkeltes indsats - og heldigvis for det. Når man som frivillig engagerer sig, sker det naturligvis, fordi man brænder for noget og ønsker at dele det med andre. Men fra kommunens side ønsker vi at bakke op og markere den store betydning, som arbejdet har, og her er priserne hvert år en god anledning. Vi håber på masser af gode indstillinger”.

Borgmester Mogens Christen Gade står for uddelingen af idrætspriser sidst på året:

”Hvert år i december er der tradition for uddeling af årets idrætspriser og lederpriser. Vi hylder to af de mange dygtige ledere og trænere, der står i spidsen rundt omkring i foreningslivet. Samme aften uddeler vi idrætspriser til de mange af Jammerbugts idrætsudøvere, som har ydet særligt flotte resultater i vores landsdel, nationalt og internationalt – jeg ser frem til en hyggelig aften i december”.

 

Læs mere om de enkelte priser herunder:

Kulturprisen

Kulturprisen 2024 – Sidste frist for indstilling 15/9 

Ildsjæleprisen

Ildsjæleprisen 2024 – Sidste frist for indstilling 10/10  

Idrætspriserne, Årets Leder og Årets Ungleder